Op grote schaal optimaliseren

Maak, bewerk en beheer meerdere campagnes tegelijk.

Het beheren van grootschalige campagnes kost helemaal niet zoveel tijd als je misschien denkt, dankzij de Advertentie-editor van Twitter. Met de Advertentie-editor en advertentiegroepen kun je met slechts een paar clicks verschillende campagnes tegelijk maken, testen, optimaliseren en meten.

Je kunt je strategieën massaal implementeren, waardoor je eenvoudig actuele campagnes kunt maken rond evenementen, trends, feestdagen en vakanties. Zorg voor betere prestaties door eenvoudig verschillende targeting- of creatieve tactieken te testen in minder tijd maar met meer precisie. De optimalisatie wordt gestroomlijnd doordat je in slechts enkele stappen wijzigingen kunt aanbrengen in een complete marketingstrategie. Je downloadt gewoon een spreadsheet van de campagnes die je wilt aanpassen, brengt de gewenste wijzigingen aan in Excel en uploadt het bijgewerkte spreadsheet vervolgens weer. De Advertentie-editor van Twitter zorgt ervoor dat je wijzigingen direct worden toegepast.

De hele campagnestructuur van Twitter is gericht op maximale efficiency. Gebruik de Advertentie-editor en advertentiegroepen om elke campagne tot in de puntjes bij te houden. 

[Advertentie-editor] is ontzettend handig! We hebben elke dag ontzettend veel uploads en optimalisaties voor een groot aantal campagnes en hiermee besparen we veel tijd."

Giovanni Sarazani (), Biddable Associate Director, Precision Marketing, Starcom Mediavest Group

Manieren om dit probleem op te lossen

Advertentie-editor

Een hulpmiddel dat specifiek is ingericht voor grote adverteerders die op grote schaal campagnes willen beheren en optimaliseren.

Advertentiegroepen

Met deze extra functionaliteit voor powergebruikers van Twitter kunnen adverteerders advertentiegroepen maken en indelen op basis van elke gewenste combinatie van doelgroepsegment, bodniveau of type creatief materiaal, om meer controle te hebben over de uitgave- en distributieplanning.