Doelgroepinzichten

Ga verder dan de standaard demografische gegevens.

Het publiek op Twitter is betrokken, invloedrijk en gepassioneerd, met uiteenlopende interesses. Door doelgroepen te targeten op basis van verschillende parameters - interesses, demografische informatie, besturingssysteem, merken die ze volgen en diverse andere variabelen - zorg je ervoor dat je content op de juiste mensen is gericht. Hierdoor slaan campagnes beter aan, levert content een hoge interactieratio op en presteren advertenties uitstekend op de belangrijkste momenten.

Met het dashboard voor doelgroepinzichten van Twitter krijg je realtime informatie over je campagnes. Dat levert waardevolle inzichten op in je volgers en de mensen die een interactie zijn aangegaan met je Tweets. Zo kun je ook nieuwe, relevante doelgroepen zoeken om in toekomstige campagnes te targeten. In het dashboard vind je bovendien samengestelde informatie op basis van demografische gegevens, lifestyle en koopgedrag van gebruikers. Deze informatie is ontleend aan gegevens die door gebruikers zelf zijn opgegeven, gegevens die afkomstig zijn van apps, interne Twitter-modellen en door partners gegenereerde gegevens.

Mensen zijn niet eendimensionaal, waarom je advertenties dan wel? 

Deze informatie draagt bij aan betere content- en mediastrategieën voor onze klanten. Vooral in perioden van intensieve concurrentie geeft het bureaus direct inzicht in de concurrentie-activiteit en de gesprekken over het merk. Zo kunnen we de content en media in realtime strategisch aanpassen, voor een nog beter eindresultaat."

Christine Hickey (), Media Director, Performics

Manieren om dit probleem op te lossen

Doelgroepinzichten

Realtime analyse van de mensen die voor jou het belangrijkst zijn, zoals je volgers of mensen die interactie zijn aangegaan met je Tweets. Zo krijg je beter inzicht in de demografische kenmerken, interesses, levensstijlen en het koopgedrag van je doelgroep.

Brand Hub

Ontdek welke rol jouw merk speelt in lopende gesprekken, wat mensen te zeggen hebben over je merk en onder welke doelgroepen de meeste interactie plaatsvindt, zodat je je merk nog beter kunt promoten op Twitter.