Doelgroepinzichten

Ga verder dan de standaard demografische gegevens.

Het publiek op Twitter is betrokken, invloedrijk en gepassioneerd, met uiteenlopende interesses. Door doelgroepen te targeten op basis van verschillende parameters - interesses, demografische informatie, besturingssysteem, merken die ze volgen en diverse andere variabelen - zorg je ervoor dat je content op de juiste mensen is gericht. Hierdoor slaan campagnes beter aan, levert content een hoge interactieratio op en presteren advertenties uitstekend op de belangrijkste momenten.

Met het dashboard voor doelgroepinzichten van Twitter krijg je realtime informatie over je campagnes. Dat levert waardevolle inzichten op in je volgers en de mensen die een interactie zijn aangegaan met je Tweets. Zo kun je ook nieuwe, relevante doelgroepen zoeken om in toekomstige campagnes te targeten. In het dashboard vind je bovendien samengestelde informatie op basis van demografische gegevens, lifestyle en koopgedrag van gebruikers. Deze informatie is ontleend aan gegevens die door gebruikers zelf zijn opgegeven, gegevens die afkomstig zijn van apps, interne Twitter-modellen en door partners gegenereerde gegevens.

Mensen zijn niet eendimensionaal, waarom je advertenties dan wel? 

I could see this information better informing our client’s content and media strategies, especially during key competitive periods — it provides agencies direct insight into competitive activity and brand conversations, which allows us to recommend real-time shifts in content and media strategies and ultimately, drive better results.”

Christine Hickey (@clhickey), Media Director, Performics

Manieren om dit probleem op te lossen

Doelgroepinzichten

Realtime analyse van de mensen die voor jou het belangrijkst zijn, zoals je volgers of mensen die interactie zijn aangegaan met je Tweets. Zo krijg je beter inzicht in de demografische kenmerken, interesses, levensstijlen en het koopgedrag van je doelgroep.