Twitter-mogelijkheden

Bouw op verschillende manieren live connecties op.

Al vanaf het prille begin kan Twitter één vraag beter beantwoorden dan welk ander social media platform dan ook: Wat gebeurt er nu op dit moment? Twitter is de eerste plek waar mensen en media kijken wat er gebeurt. Op Twitter ontvouwen gebeurtenissen zich in realtime, rechtstreeks vanuit de bron. Het vormt een live verbinding met de wereld en de cultuur. Voor marketeers is Twitter dan ook een slimme oplossing om contacten te leggen met consumenten in een wereld waarin mobiel steeds belangrijker wordt. 

Elke Tweet bevat signalen over een interesse of intentie. Twitter is een rechtstreekse verbinding met een live publiek, hun interesses, hun gesprekken en de gebeurtenissen die hun aandacht vangen. Die connecties vinden allemaal in realtime plaats, wanneer mensen het meest betrokken zijn bij hun passies. Twitter biedt daardoor niet gewoon een massaal bereik (800 miljoen gebruikers en dat worden er nog steeds meer), maar een massaal premium bereik. 

Uit onderzoek van Neuro-Insight blijkt bovendien dat Twitter-gebruikers een hogere betrokkenheid hebben dan de online norm. Ook is er sprake van een 51% hogere persoonlijke relevantie ten opzichte van de online norm. Dat is een relevantie die gelijkstaat aan het ontvangen van een persoonlijke brief.

Het live canvas van Twitter biedt ongekende mogelijkheden om deze live connecties tot stand te brengen. Met één blik op een typische Twitter-feed zie je een breed spectrum van beeld, geluid en beweging dat zijn weerga niet kent op andere social media. In de afgelopen 12 maanden alleen al hebben we gezien hoe het gebruik van video 150 keer groter is geworden. Voortdurende innovatie in elk onderdeel van dit unieke canvas levert ongekende resultaten op.

Mensen reageren op onderwerpen waar ze een echte emotionele binding mee hebben. De directe, verbonden aard van Twitter en social media heeft hen de stem en macht gegeven om betere oplossingen te eisen van overheden, bedrijven, merken en elkaar."

, Chief Marketing and Communications Officer, Unilever

Manieren om dit probleem op te lossen

Keywordtargeting

Bereik mensen op basis van trefwoorden in hun recente Tweets en Tweets waar ze onlangs interactie mee zijn aangegaan.

Targeting op @gebruikersnaam

Bereik mensen op basis van de mensen en merken die ze volgen.

Interessetargeting

Bereik mensen op basis van hun interesses.

Aangepaste doelgroepen

Target doelgroepen die worden samengesteld op basis van gegevens over websitebezoekers en/of CRM-data. Je kunt bovendien doelgroepen van geselecteerde online partners importeren.

Uitgelichte Video

Een Uitgelichte Tweet met een video waarvoor een adverteerder heeft betaald, verschijnt in de tijdlijn op de startpagina, bovenin de zoekresultaten van Twitter en op verschillende andere plekken op het platform.

Uitgelichte Trends

Neem 24 uur lang dé hotspots voor realtime discovery over – de eerste plek op de Trendlijst (desktop) en de tweede plek in zoekresultaten (mobiel) – en stimuleer duurzame bekendheid en gesprekken over je merk.