Websiteverkeer en conversies

Trek bezoekers met een hoge conversie naar je site.

Succesvol adverteren in dit nieuwe mobiele tijdperk is niet altijd eenvoudig: de schermen zijn klein, de interactiepatronen verschillen en veel mobiele gebruikers converteren nog altijd liever op desktop. Hoe kun je de uitdagingen van het mobiele tijdperk het hoofd bieden en het webverkeer en de conversies op je site laten stijgen?

Gebruik Twitter Ads om van mobiele doelgroepen klanten te maken. Leg op het juiste moment contact met je klanten op basis van hun interesses en zet ze tot actie aan met Uitgelichte Tweets met verschillende media. Ook als de conversie op je site uiteindelijk toch via een desktopcomputer plaatsvindt, krijg je volledig inzicht in elk conversiepad voor alle apparaten. Je kunt de schaal en je succes ook aanzienlijk vergroten door je Twitter Ads-campagnes in duizenden populaire apps en sites uit te voeren.

Prestatiemarketeers die Twitter Ads gebruiken, hebben een uniek voordeel: realtime mobiele gegevens. Twitter biedt het breedste inzicht in realtime interesses en intenties, voor uiteenlopende apparaten, apps en sites. We hebben de unieke mogelijkheid om de passies, wensen en behoeften van gebruikers direct te detecteren, waar dan ook. Met onze realtime mobiele gegevens breng je een live connectie met je klanten tot stand op momenten waarop die het meest ontvankelijk zijn. Je kunt de prestaties voortdurend optimaliseren om de conversies en de ROI steeds verder te stimuleren.

3,2X

meer websiteconversies t.o.v. controlegroep voor mensen die de interactie aangaan met Uitgelichte Tweets

Interne gegevens van Twitter, 2015

Manieren om dit probleem op te lossen

Targeting op @gebruikersnaam

Bereik mensen op basis van de mensen en merken die ze volgen.

Keywordtargeting

Bereik mensen op basis van trefwoorden in hun recente Tweets en Tweets waar ze onlangs interactie mee zijn aangegaan.

Aangepaste doelgroepen

Target doelgroepen die worden samengesteld op basis van gegevens over websitebezoekers en/of CRM-data. Je kunt bovendien doelgroepen van geselecteerde online partners importeren.

Website Card

Combineer een traditionele advertentievorm met sprekende beelden en een call-to-action om meer bezoekers en conversies te genereren.

Websitetag

Plaats een codefragment op de pagina's van je website en verzamel gedetailleerde analysegegevens over je conversiepad, zelfs tussen verschillende apparaten.

Meer informatie

Download het draaiboek voor websiteconversies voor meer informatie.

Downloaden