Groei van mobiele app

Stimuleer app-installaties en vervolginteracties voor mobiele apps.

Het stimuleren van app-installaties is slechts de eerste stap voor een app-marketeer. Al is de waarde van je app nog zo duidelijk, er zijn nog meer dan drie miljoen andere apps die ook een plaatsje willen op het homescherm van je doelgroep.

Of je nu een prille start-up bent, een merk dat al in alle opzichten mobiel is of een gevestigd bedrijf dat nog moet wennen aan mobiel: Twitter is de plek bij uitstek om een krachtige en blijvende band op te bouwen met je app-doelgroep.

58%

van de Twitter-gebruikers heeft in de afgelopen maand een app geïnstalleerd

Bron: GWI feb 2015 VS

Mensen komen naar Twitter om nieuwe dingen te ontdekken, dus ook mobiele apps. Gebruik onze tools voor mobiele app-promotie om op het juiste moment en op de juiste plek contact te leggen met deze hoogst ontvankelijke doelgroep.

Vertel het verhaal van je app met ons rijke creatieve canvas, dat exclusieve targetingsignalen op social media gebruikt om in contact te komen met een potentiële doelgroep van meer dan 800 miljoen mensen op Twitter, plus duizenden populaire apps op het Twitter Audience Platform.

Twitter heeft alles wat je nodig hebt om de groei van je app en vervolginteracties met die app kosteneffectief te stimuleren, op een ongekende schaal.

Manieren om dit probleem op te lossen

Twitter Audience Platform

Breid je campagnes moeiteloos uit en bereik zowel Twitter-gebruikers als niet-Twitter-gebruikers in duizenden populaire mobiele apps.

Aangepaste doelgroepen

Target doelgroepen die worden samengesteld op basis van gegevens over websitebezoekers en/of CRM-data. Je kunt bovendien doelgroepen van geselecteerde online partners importeren.

Video App Card

Laat een uitgebreide videopreview van je app-ervaring zien en nodig gebruikers uit om de app te installeren.

Twitter-kit van Fabric

Implementeer de functies van Twitter in je app om meer interacties te stimuleren en je app sneller organisch te laten groeien.

Meer informatie

Download het draaiboek voor mobiele app-promotie voor meer informatie.

Downloaden