Het bereik vergroten

Kom in contact met een invloedrijk en betrokken publiek.

De meest invloedrijke mensen komen naar Twitter om content te maken en te bekijken. En dat zijn niet alleen bekende uitgevers, merken en beroemdheden. Maandelijks kijken er meer dan 800 miljoen bezoekers op Twitter om nieuwe dingen te ontdekken en te delen.*

64%

van Twitter-gebruikers beïnvloedt de aankopen van vrienden en familie

Bron: GWI Q1 2015 USA (index t.o.v. gemiddelde internetgebruiker)

Twitter biedt je een unieke kans om live een betrokken en invloedrijk publiek te bereiken, overal ter wereld en op de momenten die er het meest toe doen.

Met onze oplossingen bereik je mensen naadloos op die momenten waarop ze het meest betrokken zijn bij hun passies. De rijke content die gebruikers op Twitter maken - en de acties die ze buiten Twitter uitvoeren - zijn allemaal krachtige signalen die jij kunt gebruiken.

Bovendien kun je met onze oplossingen een premium publiek op Twitter bereiken dat nog relevanter is. Met onze targetingmogelijkheden kun je inhaken op de passies van gebruikers rond evenementen en culturele gebeurtenissen. En met Uitgelichte Trends en First View bereik je een gigantisch publiek op de datums die voor jouw merk het belangrijkst zijn.

82%

van de Twitter-gebruikers onderhoudt actief contact met merken op Twitter

Bron: Millward Brown Wireless Path to Purchase Research, oktober 2015

Manieren om dit probleem op te lossen

Uitgelichte Trends

Neem 24 uur lang dé hotspots voor realtime discovery over – de eerste plek op de Trendlijst (desktop) en de tweede plek in zoekresultaten (mobiel) – en stimuleer duurzame bekendheid en gesprekken over je merk.

First View

Een kans om de massa te bereiken met het exclusieve recht om 24 uur lang de kostbaarste advertentieplek op Twitter te gebruiken. De allerbeste advertentieplek op de tijdlijn is dan alleen voor jouw merk.

Twitter Audience Platform

Breid je campagnes moeiteloos uit en bereik zowel Twitter-gebruikers als niet-Twitter-gebruikers in duizenden populaire mobiele apps.

Brand Hub

Ontdek welke rol jouw merk speelt in lopende gesprekken, wat mensen te zeggen hebben over je merk en onder welke doelgroepen de meeste interactie plaatsvindt, zodat je je merk nog beter kunt promoten op Twitter.

Meer informatie

Download het draaiboek 6 manieren om je merk op te bouwen voor meer informatie.

Downloaden

* Bron: interne gegevens van Twitter, 2016