Creatief canvas

Het meest dynamische, live platform voor het verhaal van jouw merk.

Het wordt steeds moeilijker voor bedrijven om contacten te leggen met een doelgroep. Je hebt maar heel kort de tijd om de aandacht van klanten te vangen voordat ze verder kijken. Daarom is het cruciaal om in te haken op de passies en interesses die voor jouw doelgroep het belangrijkst zijn.

Video's, ScratchReels, GIF's en de rest van Twitters complete creatieve canvas van advertentieformaten bieden je de mogelijkheid om een boeiend en relevant verhaal vertellen waarmee je inspireert en boeit. In het moment.

De interactieve aard van Twitter, de directheid van berichten en de korte, compacte manier schrijven, leiden samen tot sterke emotionele reacties (+75% vergeleken met de online norm)."

Heather Andrew, CEO van (2014)

Met de verschillende formaten videoadvertenties krijg je aandacht op het moment dat het ertoe doet. Zo kun je specifiek die mensen targeten die het meest openstaan en interesse hebben voor jouw merk. Gebruik Twitter Ads om je beste videomateriaal te verspreiden via getargete Uitgelichte Video's en je bestaande materiaal nieuw leven in te blazen met pre-rolls. Monetariseer en sponsor video's van 200 van 's werelds belangrijkste televisienetten met aangepaste Amplify-sponsoring. Tijdens grote internationale evenementen zoals de Olympische Spelen of het WK voetbal gaan mensen eerst naar Twitter om aangepaste GIF's, ScratchReels en videogesprekken te bekijken en te delen.

Met ons productenpakket heb je bovendien toegang tot innovatieve formaten en platforms die alleen Twitter te bieden heeft.

Jij hebt een verhaal dat je wilt delen.

Twitter heeft het creatieve canvas om dat verhaal tot leven te brengen.

Manieren om dit probleem op te lossen

Uitgelichte Video

Een Uitgelichte Tweet met een video waarvoor een adverteerder heeft betaald, verschijnt in de tijdlijn op de startpagina, bovenin de zoekresultaten van Twitter en op verschillende andere plekken op het platform.

Twitter Pre-roll

Start automatisch pre-rolladvertenties bij hoogwaardige, organische video's van Amplify-partners zonder dat daarvoor een contract met een uitgever noodzakelijk is.

Amplify Custom

Dit onderdeel van Twitter Amplify biedt adverteerders een manier om doelgroepen te bereiken door content van geselecteerde uitgevers te sponsoren en te promoten.

Merkemoji's

Laat zien waar je merk voor staat en maak het direct onderdeel van het gesprek door een leuk en aantrekkelijk creatief element toe te voegen wanneer je hashtag wordt gebruikt op Twitter.

Uitgelichte momenten

Een krachtige manier om merkverhalen vleugels te geven met behulp van rijke multimediaformats. Omring je merk met hoogwaardige, geselecteerde content die perfect laat zien wat er nu speelt.

ScratchReels

Dit interactieve GIF-format is uniek voor Twitter en ziet eruit als een traditionele geanimeerde GIF, maar dan interactief met afspeelfuncties voor de gebruiker: met beweging van de muis (desktop) of vegen met je duim (mobiel).

Videogesprekadvertenties

Een advertentievorm met een call-to-action die viral gaat en gebruikers aanmoedigt om over je merk te tweeten naar al hun volgers. Dit type advertentie speelt in op de kracht van video en foto's en stimuleert betekenisvolle interactie en delen.

GIF's en foto's

Voeg gemakkelijk leuke GIF's en foto's toe aan Tweets en privéberichten van je merk. Met de GIF-knop in een Tweet, antwoord of privébericht open je een portal waarin je leuke GIF's kunt selecteren om met je klanten te delen.

Periscope

Gebruik livestreaming om een persoonlijke band te krijgen met je doelgroep, bijvoorbeeld door ze in realtime mee te laten kijken met belangrijke momenten: van grote aankondigingen tot modeshows en gesponsorde evenementen.

Meer informatie

Download het draaiboek 6 manieren om je merk op te bouwen voor meer informatie.

Downloaden